Hvem er jeg?

Jeg hedder Malene Redder Ruby. Jeg er 39 år og bor i Horsens sammen med mine to børn Helena og Leander.

Jeg startede med at lave kostumer til teateropsætninger allerede under min uddannelse til modesigner på Designskolen Kolding i 2006. Siden 2011 har jeg primært arbejdet som kostumedesigner på forskellige teatre. Jeg har stået for både design, måltagning, konstruktion, opsyning, tilretning, samt design af hår og makeup til både mænd og kvinder. Mine kompetencer er i konstant udvikling, da jeg elsker at blive udfordret men kommer desuden fra mine to uddannelser til hhv. modedesigner fra Designskolen Kolding og uddannelsen til designteknolog fra Teko og Hellerup Tekstil Akademi med speciale i konstruktion både tilskæring og drapering.

Med rygsækken fuld af værdifulde erfaringer, har jeg fået mod på at udvide min business til også at omfatte skrædderi, accessories og workshops. Du vil hos mig kunne få designet og kreeret dit drømmeoutfit, eller få løst diverse skrædderiopgaver såsom oplægning, indsyning med meget mere.

Du er altid velkommen til at ringe eller maile til mig, så vi kan aftale en tid til en snak om ny festkjole, nyt look eller sceneoutfit eller almindeligt skrædderarbejde.

Jeg glæder mig til  at møde dig. 

Kontakt: RedderRuby Dressmaker  II  8700 Horsens  II  mobil: 61772834  II  mail: malene@dressmaker.dk